Lionsclub Hattem geeft 1.600 euro voor paviljoen op de Hezenberg

Landgoed De Hezenberg wil een paviljoen bouwen voor zijn gasten. De Lionsclub in Hattem organiseerde daar vorig jaar een rally voor. Dit gebeurde voor de eerste keer in het bestaand van de Hattemse serviceclub en het was ook één van de weinige evenementen die veilig kon worden uitgevoerd vanwege de Coronamaatregelen.

Hoewel het resultaat van 1.600 euro minder is dan andere acties van de Lionsclub, noemt organisator en president van het komende jaar Floris Degener het resultaat prima. ‘30 equipes gingen ’s ochtends van start in de Hattemse haven en reden een ronde van 75 km rondom Hattem waarvan 29 de finish daadwerkelijk haalden. Gezellige mensen, mooie auto’s en geen ongelukken, prima voor een eerste keer.’
Anne Jan Kok, directeur van De Hezenberg, nam dankbaar de cheque in ontvangst.
‘Een mooi bedrag, ik hoop dat het Hezenberg Midzomer Muziek Festival minstens zoveel oplevert zodat we snel kunnen beginnen met bouwen,’ aldus Jan Kok.

Op 18 juni is dat volgende grote evenement en wel het Hezenberg Midzomer Muziek Festival, waarvan de opbrengst naar ditzelfde doel gaat. Kaarten zijn te bestellen via www.klassiekemuziek.nl/hezenberg.

Lionsclub Hattem is een vriendenclub met 28 leden die onder het motto ‘Lions Helpen’ financiële, fysieke of kennisinzet bieden aan initiatieven in Hattem en directe omgeving met een sociaal maatschappelijk doel. Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/lionsclubhattem.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in