vv Hattem scoort met Mini-Event

Zaterdag ging bij vv Hattem het eerste Mini-Event van dit dit jaar voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar van start.

Voor de organisatie was het wel spannend: hoeveel kinderen zouden er zaterdagmorgen naar het sportpark komen? Er konden immers door de coronamaatregelen geen ouders op het sportpark aanwezig zijn.

Boven verwachting
“Voor zowel de kinderen als ouders die ervoor de eerste keer aanwezig waren, was dit nog wel even spannend. Gelukkig was de opkomst van 55 kinderen boven verwachting en zijn alle kinderen enthousiast gaan voetballen. Onder leiding van gediplomeerde trainers en begeleiders werd er een heel mooi parcours met 8 onderdelen afgewerkt waarin voetbal en plezier centraal stond”, vertelt Arjen Noordberger van vv Hattem.

Voetbal en meer
Naast de Arena’s en de voetbalspelletjes werd er ook gezorgd voor ander vertier, zoals een springkussen. Met vers fruit en limonade werd dit Mini-Event afgesloten. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar zijn ook de komende zaterdagen van 9.00 tot 10:00 uur van harte welkom bij vv Hattem in de Mini Arena’s.

Binnenkort
Noordberger:”Tijdens de coronatijd heeft vv Hattem extra jeugdactiviteiten georganiseerd. Aankomende weken staan er nog veel activiteiten op de rol. Zo is er zaterdag de ISR Voetbalclinic voor pupillen van JO8 tot en met JO12. De voetbalvereniging gaat ook verschillende gratis activiteiten organiseren voor jongens en meisjes die niet lid zijn.”

Meetrainen?
Heb je zin om een keer mee te trainen? Meld je dan aan bij Anton Rave. Bel naar 06-13957777 of mail naar  jeugdzaken@vvhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in