Tijdelijk Noodfonds Energie voor huishoudens met laag inkomen

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is er voor huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening. Het Noodfonds helpt je om energieschulden te voorkomen. Met enkele klikken op de website www.noodfondsenergie.nl weet je of je een aanvraag kan doen. Het is belangrijk om de aanvraag zo spoedig mogelijk te doen. De regeling sluit namelijk wanneer ‘geldpot’ van dit Noodfonds leeg is.

Dus heeft je huishouden een hoge energierekening en heb je een laag inkomen, check dan via www.noodfondsenergie.nl of je hulp vanuit het Tijdelijk Noodfonds Energie kan krijgen.

Vind je het lastig om deze aanvraag zelf te doen? Dan is er hulp!
Je kunt met je vragen terecht bij de Noodfondslijn via 085-0881111. De medewerkers denken met je mee en helpen je met je aanvraag.

Lukt het je niet om de aanvraag te doen? Loop je vast doordat je ergens niet uitkomt?

Op Ko€rs
Dan zijn er vrijwilligers van Op Ko€rs beschikbaar om je hierbij te helpen. Iedere dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur is er Op Ko€rs inloop spreekuur in MFC De Marke, Daendelsweg 2, ingang zwembad. Ook voor andere financieel-administratieve vragen waar je zelf niet uitkomt, kun je terecht bij Op Ko€rs. Ben je niet in staat of niet in de gelegenheid om op dinsdagmiddag naar het inloop spreekuur te komen, dan kun je contact opnemen met Op Ko€rs via opkoers@swhattem.nl of 038-4432881 voor het maken van een afspraak.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in