Vrouwenvoetbal 30+/45+ bij HMC, iets voor jou?

De Hattemse Meiden Combinatie (HMC) start met vrouwenvoetbal voor 30- en 45-plussers.

“Hoe leuk is het, als je in teamverband de verbinding vindt tussen mensen en sport, je daaruit je plezier haalt en dan ook nog jouw conditie verbetert. Dit valt echt samen te combineren bij het recreatief vrouwenvoetbal 30+/45+. Plezier en gezelligheid staat voorop, in combinatie met een training, waar je dus fijn een balletje kunt trappen”, vertelt voorzitter Susanne Leurink-Weeda van HMC.

Kennismaken
Wil jij het nieuwe jaar sportief beginnen en kennismaken met dit leuke onderdeel in de vrouwenvoetbal? Zoek jij de verbinding met het verenigingsleven? Kom dan vrijblijvend langs op de training.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen via secretaris@hmchattem.nl. De training is op vrijdagavond 28 januari van 19:30 tot 20:30 uur op sportpark ’t Achterveen.


Uniek in Hattem is de samenwerking tussen de buurtverenigingen s.v. Hatto Heim en v.v. Hattem. Onder de naam Hattemer Meiden Combinatie –afgekort HMC- werken zij al jarenlang samen. Hierdoor krijgt het meisjes- en vrouwenvoetbal de aandacht die het verdient en hangt er niet een beetje bij, zoals bij veel andere verenigingen die zich traditioneel op jongens richten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in