Geslaagde aftrap ‘Little New Orleans in Hattem’

Er komt een Little New Orleans in Hattem op zaterdag 8 september. Kleiner van opzet, maar puur in zijn uitvoering met de ingrediënten ‘good music, good food on a good location’. Dat was de boodschap van de enthousiaste organisator Jan Erik Barendsen tijdens de kickoff in conceptstore Soul Sisters. De opkomst was niet hoog, het enthousiasme en de band wel.

Wilfred Kroes speelde heerlijke New Orleans style van Miles Davis tot Maceo Parker met zijn drummer en gitarist. Voor Soul Sisters een primair, het café deel bleek een prima plek voor een sfeervol mini-concert wat zeker vaker herhaald wordt.

Jan Erik keek, ondersteund door foto’s, terug op de zeer complete en geslaagde editie 2017. De invulling volgend jaar is met dezelfde ingrediënten op zaterdag 7 september 2019. De redenen voor een Litte New Orleans in Hattem dit jaar zijn divers, maar de belangrijkste zijn een geschikte datum los van andere evenementen, de financiële armslag en de beschikbare tijd van de organisatie. Daarom dit jaar little, volgend jaar big!

De plek van het evenement wordt Houtwerk Hattem, waar jonge talenten en in ieder geval Wilfred Kroes en band te bewonderen zijn. Het moet net als in 2017 een dag voor jong en oud worden, daarom komen er weer speciale en aangepaste kinder activiteiten. Sponsoren ’t Heem, De Eenhoorn Koffie en Thee en de Lionsclub Hattem hebben hun financiële bijdrage al toegezegd, daarnaast zijn er al vele ‘vrienden van Opoe’ die bijdragen.

Noteer alvast zaterdag 8 september in uw agenda om de sfeer van New Orleans in Hattem te proeven en te ervaren. Meer achtergrond- en contactinformatie is te vinden op www.opoeshouseofmusic.nl