Gratis digitaal vaardig

De gemeente Hattem biedt haar inwoners opnieuw een gratis digitale training. Na vier succesvolle edities in de afgelopen twee jaar is het nu weer mogelijk om via de Bibliotheek Noord-Veluwe een computercursus te volgen. Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: “Heb je moeite om je weg te vinden op internet? Dan is deze cursus iets voor jou!”.

De computercursus bestaat uit 7 lessen. In de eerste lessen leren deelnemers de basisfuncties van de computer gebruiken zoals typen, tekst aanpassen, e-mailen en aankopen doen via internet. Ook leer je hoe je veilig kunt internetten. Je leert (on)veilige websites herkennen, sterke wachtwoorden te kiezen en waar je op moet letten als je online betaalt.

Oud-deelnemers zijn enthousiast over de cursus. “De trainers hebben zoveel geduld en leggen alles zo vaak als nodig is uit”, “Het is gezellig om samen met anderen een computercursus te volgen” of “Je bent niet de enige die weinig weet van computers”, zijn veel gehoorde reacties.

Start cursus
De computercursus start op woensdag 17 januari 2024 en vindt wekelijks plaats in MFC de Marke in Hattem.

Benodigdheden
Deelnemers moeten wel zelf een laptop en koptelefoon/oortjes meenemen.

Aanmelden 
Je kunt je tot donderdag 11 januari aanmelden via www.bibliotheeknoord-veluwe.nl, de servicebalie of telefonisch via 038 – 444 8525 (bibliotheek Hattem).

Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan! Vol = vol.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in