Verstuur juist in coronatijd jouw Kerstkaarten in Hattem via SOP

Ook dit jaar verzorgt Stichting Oekraïne Projecten (SOP) de jaarlijkse en inmiddels bekende kerstkaartenactie binnen Hattem.

Door jouw kerstkaarten voor Hattem via deze actie te versturen, steun je het project Arendsnest in Oekraïne. Je betaalt slechts € 0,45 per kaart in plaats van een zegel van PostNL van € 0,82. Maak jouw medebewoner in Hattem gelukkig door een kerstkaartje en maak de kinderen van Oekraïne gelukkig door de bezorging via SOP.

“De huidige situatie in Oekraïne is zorgwekkend te noemen. Dit mede vanwege Covid-19. De zorg, maar zelfs ook de mondkapjes, zijn onbetaalbaar voor velen. Desondanks gaat het werk van ons project Arendsnest zo goed mogelijk door. Geprobeerd wordt om de dagopvang, naschoolse opvang en de 24-uurs opvang door te laten gaan,” aldus SOP.

“Het Arendsnest biedt de kinderen zo een veilig en warm “thuis”, ook al is het iedere dag voor even. Door een kerstkaart aan Hattemers via deze actie te versturen, zorg je er mede voor dat het project door kan blijven gaan. Tegelijkertijd levert iedere kaart € 0,20 extra op door de sponsoren KRC | Van Elderen accountants en ECHT Advocatuur.”

Inleveren
Dit jaar kun je de kerstkaarten inleveren vanaf zaterdag 12 december tot en met maandag 21 december bij Evangelische Boekhandel ‘De Fontein’ aan de Kerkstraat 32. Vanaf dinsdag 22 december worden de ingeleverde kerstkaarten bezorgd.

Verstuur je geen kerstkaarten?
Steun je het project liever met een gift? Dit kan door jouw gift over te maken op
NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Arendsnest kerst’.

Arendsnest
De opbrengst komt geheel ten goede aan het project Arendnest. Het biedt dagelijks een warm nest voor kansarme en verwaarloosde kinderen.

Lees meer hierover op www.oekraine-projecten.nl/projecten/arendsnest

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in