Ontdek de digitale bronnen in de Bieb van Hattem

De bibliotheek geeft je toegang tot digitale bronnen van schrijvers, taal, consumententests, studie en meer. Je kunt ze raadplegen in de bibliotheek, maar als lid van de bieb kun je meeste ook thuis gebruiken.

Elke maand is er een Digitaal spreekuur bij de Bibliotheek waarin je meer informatie en uitleg kunt krijgen over de digitale bronnen, maar ook over de apps en e-books.

Breed aanbod
Voor de allerkleinsten zijn er voorleesfilmpjes en digitale prentenboeken, voor scholieren bijvoorbeeld de uittrekselbank, schrijversinformatie en theorie.nl om te oefenen voor het rijbewijs. Volwassenen vinden er consumentenbondtests, het Financiële Dagblad, woordenboeken, documentaires en de Studie Winkler Prins. Het complete aanbod is te vinden op https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/bnl/digitale-bronnen-lezen.html.

Apps, e-books en LuisterBieb
Als lid van de bieb kun je ook gratis gebruik maken van diverse apps, e-books en de LuisterBieb. En wist je dat voor het verlengen van geleende boeken en dvd’s en reserveren je de Iguana app kunt gebruiken? Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een gevarieerde selectie titels van bekende auteurs. Er zijn inmiddels zo’n 25.000 e-books. Meer info vind je hier: www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/collectie/apps.html

Digitaal spreekuur 2 december
Wil je hulp of advies bij het gebruik van de apps of meer weten over de e-books van de Bibliotheek? Kom dan naar het digitale spreekuur. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren gratis persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning over de digitale bronnen, apps en e-books en over de LuisterBieb. Neem wel je eigen tablet, smartphone, e-reader of laptop mee. Het eerstvolgende spreekuur in Hattem is op maandag 2 december van 14.00 tot 17.00 uur. Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, je kunt zo aanschuiven. Koffie/thee en wifi zijn gratis.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in