Nieuwe winterkleding voor de Hattemse kinderen

Zo rond de herfstvakantie zullen ouders constateren dat hun kroost weer uit de winterkleding is gegroeid. Daarom moet er weer het nodige worden aangeschaft. Vooral bij gezinnen die het niet zo breed hebben geeft dit kopzorgen. Stichting Leergeld Hattem reikt de komende week bonnen uit aan 123 kinderen uit de leeftijdsgroep van 4 tot en met 17 jaar.

Stichting Leergeld komt op voor de kinderen uit deze gezinnen. Deze week gaan de vrijwilligers van Leergeld Hattem op pad, om aan de kinderen die bij Leergeld bekend zijn,  een kledingbon uit te reiken. Met deze bon kunnen ze winterkleding of goede schoenen aanschaffen. Deze Hattemer kinderen zullen dus ook deze winter in een lekker warme jas op de fiets zitten!

Meedoen met Chocoladefestival
Daarnaast krijgen de ‘Leergeldkinderen’ met de basisschoolleeftijd een bon, waarmee ze op het Chocoladefestival gratis kunnen meedoen aan het Schilderen met Chocola in de Dijkpoort. Want in Hattem mogen alle kinderen meedoen!

Leergeld financieel ondersteunen
‘Vindt u het ook belangrijk dat in Hattem de kinderen uit de gezinnen die het niet zo breed hebben kunnen meedoen met de leeftijdsgenoten? Wellicht wilt u het werk van Leergeld Hattem ondersteunen en een bedrag doneren. U kunt ondersteunen door een donatie over te maken op rekeningnummer NL27RABO0143557629 ten name van Stichting Leergeld Noord Veluwe. Ze hebben een ANBI status. Daardoor kunt u uw gift aftrekken van de belasting op de belastingaangifte’, aldus de uitnodiging van de vrijwilligers.
Voor informatie: www.leergeldnoordveluwe.nl

Heeft u vragen of zo maar een positieve opmerking: stuur een mail naar leergeldhattem@gmail.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in