Dubbel Jubileumconcert CMH met Eric Vloeimans

De Christelijke Muziekvereniging te Hattem is op 13 oktober 120 jaar geworden. Hoewel de muziekvereniging al oud is, staat zij met beide benen in de samenleving en is zij niet bang om mee te gaan met de tijd. De CMH wil een feestje geven, om te vieren dat zij na 120 jaar nog springlevend is.

En hoe bijzonder is het dat dirigent Carlo Balemans al 25 jaar muzikaal leider is? Hij is al die jaren met de leden meegegroeid. Niet alleen het orkest heeft een ontwikkeling doorgemaakt, maar ook Carlo.

Netwerk
Zo heeft Carlo een groot netwerk aan artiesten opgebouwd in zijn carrière en zijn reizen die hij heeft gemaakt. En daar maakt de CMH graag gebruik van. In de regio heeft de CMH een naam als een orkest die bijzondere dingen doet.

Eric Vloeimans
Om het dubbele jubileum extra feestelijk te maken, heeft de CMH aan Eric Vloeimans gevraagd om samen een concert te geven. Eric Vloeimans is een bekende Nederlandse jazztrompettist, maar heeft een keur aan stijlen in huis. Van barok tot pop en van klassiek tot jazz. De manier waarop Eric trompet speelt is niet overheersend, maar warm en melodieus.

Bijzondere samenwerking
Eric heeft al met grote namen en orkesten samengewerkt en doet dat nog steeds. Carlo heeft net als Eric aan het conservatorium in Rotterdam gestudeerd. In 2011 heeft Carlo met Eric en Martin Fondse muziek gecomponeerd voor de Kunstprijs Zuid-Holland. Deze prijs heeft Eric toen gewonnen. Ook werkte hij in 2015 mee aan het titelnummer van het album Embrace van Armin van Buuren.

Zaterdag 23 november, de Open Poort
Het podium in de Open Poort aan de Veldhoeve 1 staat voor hem en het A-orkest van de CMH klaar op zaterdag 23 november. Om 20.00 uur begint daar het feestje. Zet ‘m in je agenda. Kaarten van € 12,50 per stuk zijn te reserveren via info@cmhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in