NonStop Voetbalschool opnieuw van start

Het klinkt wat raar: een NonStop Voetbalschool die opnieuw van start gaat. De naam komt dan ook niet doordat hier 24/7 voetballertjes worden opgeleid en is ook niet afgeleid van de keepkwaliteit waartoe wordt opgeleid, maar is afkomstig van  Financieel Adviesbureau NonStop, de Hattemse sponsor van dit initiatief. Afgelopen vrijdag 20 september startte het jonge talent weer na een korte zomerstop.

Team van trainers
Onder prachtige weersomstandigheden kregen de jongens & meisjes opdrachten over inzicht – techniek – dribbelen en partijtjes voetbal van hoofdtrainer Jan Langevoord en zijn assistenten Bas Behrens en Thom Langevoord. Nieuw dit jaar bij de voetbalschool was Sill van Rijssen een talentvolle speler van sv Hatto-Heim.

Ranja en een bloemetje
Naar een half uurtje spelen was het tijd voor suikervrije ranja, verzorgd door Gastvrouw Carmen Langevoord. Volgende week vanaf 16.30 staat de volgende voetbalschool op het programma. De hoofdsponsor van de voetbalschool NonStop, Marinus Kers kreeg van de voorzitter van de sponsorcommissie Edgar Leurink een bos bloemen als waardering dat Kers al jarenlang de jeugd steunt en de voetbalschool een warm hart toedraagt

Even geduld a.u.b.
Wie ook wil meedoen met de voetbalschool moet even geduld hebben. Na de winterstop zal er een oproep verschijnen voor de nieuwste editie van de NonStop Voetbalschool.

HattemNieuws – van de redactie
Ontvang nieuws uit Hattem (politiek, sport, kunst en cultuur, samenleving en human-interest) voortaan in uw mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in