2Maak de lekkerste koffie met een Nespresso-apparaat en cups van De Koffiejongens

Ben jij in het trotse bezit van een Nespresso-apparaat? Dan pluk je daar ongetwijfeld elke dag de vruchten van, want deze koffiemachine zorgt in combinatie met de juiste koffiecups in smaken zoals espresso, lungo en decaf voor optimale extractie én voor de hoogste kwaliteit koffie. Natuurlijk is het ook prettig dat een Nespresso-machine eenvoudig te onderhouden is en zich makkelijk laat bedienen. Op dit laatste gaan we in dit artikel graag even verder in. Wist je al dat je jouw favoriete kopje koffie nóg beter kunt laten smaken? Om tot een optimale smaaksensatie te komen, heeft elke soort koffie namelijk een andere hoeveelheid water nodig. Het goede nieuws is dat je de instellingen van je Nespresso-apparaat gemakkelijk zelf kunt aanpassen.

Natuurlijk mogen Nespresso-cups in allerlei verfijnde smaken ook niet ontbreken en daarom brengen we de biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens voor het voetlicht.

Het aanpassen van de i²nstellingen van je Nespresso-apparaat werkt als volgt:
• Zet de koffiemachine aan, pak een maatbekertje en zet dat onder de machine;
• Selecteer het knopje met het juiste icoon (lungo of espresso) voor het gewenste kopje koffie;
• Houd de knop ingedrukt tot de juiste inhoud voor jouw koffiesmaak is bereikt;
• Je Nespresso-apparaat onthoudt deze instelling nu voor de volgende kopjes koffie die je gaat zetten.

De instellingen voor de waterinhoud
Een Nespresso-apparaat heeft twee standaardinstellingen voor de waterinhoud. Die zijn je waarschijnlijk al bekend en het gaat om de icoontjes met het kleine kopje voor een espresso en het grote kopje voor de lungo bovenop je machine. Zodra je op deze icoontjes drukt, begint de machine te lopen. Wil je zeker weten dat je Nespresso-machine goed staat afgesteld? De Koffiejongens adviseren een specifieke waterinhoud voor de verschillende smaken, namelijk: 40 ML voor een espresso, 25-40 ML voor de ristretto, 90 ML voor een decaf en 90 ML voor de lungo (gewoon, forte en extra forte).

Trakteer jezelf op een koffie abonnement 
Heb je de smaak helemaal te pakken en wil je jouw voorraad koffiecups aanvullen? Online Nespresso cups bestellen werkt bij De Koffiejongens eenvoudig en snel. Als je ze vóór 20.00 uur bestelt, worden ze de volgende werkdag al bezorgd. Wil je zeker weten dat je nooit misgrijpt als je trek hebt in een espresso, ristretto, decaf of lungo koffie? Neem dan een koffie abonnement. Met een x-small, small, medium of large abonnement, ervaar je op je gemak welke koffiesoorten tot jouw favoriete smaken behoren. Je kunt het abonnement aanpassen, pauzeren of stopzetten wanneer jij wilt. Je kunt de biologisch afbreekbare Nespressocups ook los bestellen vanaf 60 cups.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in