Buurtsoos De Open Poort gaat weer van start

Januari 2020 was in De Open Poort met enthousiasme een Buurtsoos gestart. De corona-maatregelen zorgden er helaas voor dat de soos de deuren moest sluiten. Nu is het moment daar om de Buurtsoos weer op te starten.

De soos heeft het onderkomen in het jeugdhonk van De Open Poort (Veldhoeve 1 in Hattem). “We willen ons prachtige gebouw graag open zetten voor de buurt. En dat begrip “buurt” mag gerust ruim genomen worden: wie zin heeft mag komen”, aldus de organisatie.

Ruimte om elkaar te ontmoeten
Het idee voor een buurtsoos bestaat al langere tijd. “Waarom stellen we ons gebouw ook tijdens de week niet open voor onze omgeving? Om elkaar te ontmoeten, om gelegenheid te geven voor een kopje koffie, een praatje en elkaars gezelligheid”.
Met inachtname van de corona-maatregelen kan men iedere donderdag (vanaf 2 september 2021) van 10.00 tot 12.00 uur terecht in het fraai aangeklede jeugdhonk van De Open Poort. En naast de gratis koffie, thee en koek is er veel ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te darten, te sjoelen of van het poolbiljart gebruik te maken.

Alle Hattemers zijn welkom
“We mikken eerst op de bewoners uit de omgeving van De Open Poort, maar we hebben dat niet strikt afgebakend”. De verwachting is dat vooral de wat oudere inwoners van Hattem zich aangetrokken zullen voelen. En men hoeft niet lid te zijn van De Open Poort. Iedereen is welkom”, aldus de organisatie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in