Fiets je mee met de Hattemer Zomer Toertocht?

Toerclub Hattem houdt voor de 26e keer de Rabo Hattemer Zomer Toertocht. Het evenement is op zaterdag 7 september.

Je kunt kiezen tussen een tocht van 85 kilometer of 125 kilometer. De start is bij Opleidingscentrum de Gelderpoort aan de Burgemeester Moslaan 11.

Verzorging
Na een tocht door het Veluwse landschap worden de fietsers weer bij het startpunt ontvangen met snacks en eventuele verzorging. Ook is er een douchegelegenheid. De tochten zijn met pijlen aangegeven en er is als extra een exacte beschrijving naar NTFU-normen op papier, zodat de routes eenvoudig te volgen zijn.

Kosten
De start van de toertochten van 85 kilometer en 125 kilometer is van 08.00 uur tot 9.30 uur. De kosten voor NTFU-leden zijn 5,00 euro. Niet NFTU-leden betalen 1 euro extra. Kinderen jonger dan twaalf jaar fietsen gratis mee. Voor een eventuele herinneringsmedaille betaal je 2,50 euro.

Valhelm
De organisatie laat weten dat deelname geheel op eigen risico is en dat zij op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kan worden voor schade opgelopen tijdens de toertocht. “Het dragen van een valhelm is van essentieel belang is voor het waarborgen van de veiligheid.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in