Eefke Wolf wordt al 35 jaar vermist

Eefke Wolf is voor het laatst gezien op donderdag 18 augustus 1983. Zij had net haar werk beëindigd bij een gezinsvervangend tehuis in Hattem. Zij zou op haar bromfiets terugkeren naar het ouderlijk huis in Wezep,  maar kwam daar nooit aan. De bromfiets is teruggevonden en stond nog in de stalling bij het gezinsvervangend tehuis.

Er volgde een groot politieonderzoek. Diverse locaties werden door speciale politie-eenheden doorzocht. Er werd echter geen spoor van Eefke gevonden. Haar verdwijnen kreeg de aandacht van het TV-programma Opsporing Verzocht, maar dit leverde geen informatie op. Op het moment van verdwijnen was Eefke Wolf 25 jaar oud. Ze woonde nog bij haar ouders.

Gedurende de laatste decennia zijn diverse grote onderzoeken uitgevoerd, maar Eefke bleef onvindbaar. Haar familie lijdt al 35 jaar onder het feit dat ze niet weten wat er gebeurde met Eefke. Daarom is iedere informatie die het publiek misschien heeft welkom.

Geboortedatum: 10-12-1957
Huidige leeftijd: 60
Lengte: 1.75 m
Haarkleur: Donkerblond
Oogkleur: Blauw
Geslacht: Vrouw

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800‐6070. Tips kun je ook  doorgeven via dit tipformulier (eventueel anoniem) http://zoekje.me/tipszjm of telefonisch: 085‐060 6225.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in