6e editie Hoenwaard Run

De Hoenwaard Run is een wegwedstrijd bestaande uit de Kidsrun van 1 en 2 kilomter en de Senioren en Masters lopen 5 of 10 kilometer. Je loopt door de uiterwaarden en langs de rand van Hattem. Onderweg kan je genieten van een prachtig uitzicht op de stad Hattem. Op donderdag 19 september wordt de 6e editie gelopen.

Deelnemen in teams
Bij de 5 km kan men ook in een Team lopen met minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Teams kunnen divers zijn samengesteld : man/vrouw en senior/master. Er wordt geen onderscheid gemaakt in het teamklassement wat dit betreft. De score van het team wordt bepaald door de tijden van de eerste drie aankomenden van de ploeg. Tijden van deelnemende vrouwen in het team worden voor het teamklassement met 10% gereduceerd.
Alle teamleden doen ook automatisch mee met het individuele klassement.

Programma
Dit jaar zijn de start en finish zijn bij mfc De Marke, Daendelsweg 2, 8051 DX Hattem.
Starttijd voor Kidsrun: 18.00 en 18.15 uur
Starttijd voor de 5 en 10 km 18.45 uur.

Inschrijven
Voor-inschrijven is mogelijk tot woensdag 18 september op www.hoenwaard.dwloopschoolhattem.nl Na-inschrijven is mogelijk tot 30 minuten voor de start bij de startlokatie. Teams kunnen zich uitsluitend bij voorinschrijving aanmelden.

  • Kidsrun 1 km en 2 km: 2,00 euro, na-inschrijven 2,00 euro
  • 5 en 10 km: 8,00 euro, na-inschrijven 10,00 euro

Organisatie en contact
Wedstrijdsecretariaat DWLoopschool Hattem, t.a.v. Willem de Weerdt, tel. 06-301 78 103. www.hoenwaard.dwloopschoolhattem.nl Hier kan je nadere informatie vinden en op deze website komen ook de uitslagen te staan.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in