ZitFit gaat weer van start

Stichting Welzijn Hattem en de Buurtsportcoach gaan weer van start met ZitFit. Uiteraard gebeurt dit volgens de carona-richtlijnen van het RIVM.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, vindt de activiteit plaats in het Atrium van Het Hof van Blom. Dit is mede mogelijk doordat Driezorg de ruimte daarvoor heeft aangeboden.

Normale kleding
Zoals altijd zijn de oefeningen erop gericht om de gewrichten soepel te houden en de spieren te oefenen. Maar door de oefeningen train je ook het hart, de longen en de ingewanden. Een groot deel van de activiteit gebeurt zittend op een stoel in gewone kleren. Sportkleding is dus niet nodig.
Het is niet nodig om bang te zijn dat de gymnastiek te zwaar is, want je doet alleen wat je kan én in je eigen tempo.

Koffie
Na afloop is er koffie en tijd voor een praatje. ZitFit wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Hattem. Buurtsportcoach Leon is de deskundige die hier uitvoering aan geeft. ZitFit start op woensdag 1 juli 2020 in Het Atrium in het Hof van Blom. Aanvang 10.30 uur. De kosten bedragen €2,00 per keer (inclusief kopje koffie of thee). Voor meer informatie kan je bellen naar 038-4492881 of e-mailen naar: info@swhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in