Start muziekseizoen jubilerend Kunstkring Hattem

Kunstkring Hattem bestaat 40 jaar en organiseert dit jaar ook de veertigste keer een gevarieerd aanbod van klassieke kamermuziekconcerten. De concerten zijn populair bij liefhebbers van klassieke muziek vanwege het hoge niveau van de uitvoerende musici. Het nieuwe concertseizoen staat niet alleen in het teken van het 40-jarig jubileum, dat zeker gevierd zal worden, maar ook in het teken van het huidige Beethoven-jaar.

Beperkt aantal kaarten
Het veertigste seizoen, dat op zaterdag 26 september start, zorgde voor een nieuwe uitdaging vanwege de corona-maatregelen. Gelukkig is het bestuur van de Kunstkring er samen met De Marke in geslaagd het geheel volgens de RIVM COVID-19 richtlijnen aan te kunnen bieden. Het aantal beschikbare plaatsen, en dus kaarten, is daardoor wel beperkter dan voorheen. Het is daarom van belang dat geĂŻnteresseerden tijdig abonnementen of losse kaarten bestellen.

Nieuw logo
Ter gelegenheid van het vierde lustrum heeft Kunstkring Hattem een nieuw logo en nieuwe website. Op deze website www.kunstkringhattem.nl die nu on-line is, kan men heel gemakkelijk abonnementen en losse kaarten bestellen. Ook studenten en jeugdigen tot 18 jaar kunnen on-line bestellen. Uiteraard is er vanaf twee weken voorafgaand aan een concert een beperkt aantal kaarten bij Boekhandel Bruna te koop. Aan de zaal zullen voorlopig geen kaarten meer worden verkocht.

Via onze website kan eveneens een gratis jaarbrochure voor het nieuwe seizoen worden aangevraagd. De complete concertagenda voor komend seizoen staat uiteraard op onze website.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in