Doe mee aan de Koningsspelen Online

Het mag niet gebeuren dat de Koningsspelen niet doorgaan. Dat was de gedachte. En dus zijn er vrijdag 24 april de eerste Gelderse Online Koningsspelen. Omroep Gelderland zendt de aftrap daarvan live uit op TV Gelderland, via Facebook en de website en app.

De gemeente Hattem neemt hier ook aan deel. In samenwerking met de Gelderse Sport Federatie (GSF) is er een programma opgesteld waarbij kinderen individueel, thuis en met behulp van video’s mee kunnen doen. Bijvoorbeeld een dans die de komende week geoefend kan worden.

Online in beweging
Buurtsportcoaches Hattem doen ook mee en roepen alle kinderen uit Hattem op om mee te doen. Meer informatie kan je vinden op de website van de buurtsportcoach en op hun facebookpagina.

Gezamenlijke warming-up
Net als tijdens de reguliere Koningsspelen is er op vrijdag 24 april om klokslag 9.00 uur een gezamenlijke warming-up. Deze warming-up, met medewerking van Studio26, wordt uitgezonden door Omroep Gelderland en is te volgen voor ieder kind dat wil meedoen.
Vervolgens is er per gemeente een programma waar kinderen via Facebook en/of YouTube individueel aan deel kunnen nemen. Te denken valt aan Zumba, stoepkrijten, bootcamp, dansles, stoepranden, enzovoorts. Na de activiteiten is er ook weer een gezamenlijke afsluiting.

#GoK
De Gelderse Online Koningsspelen vinden plaats op vrijdag 24 april van 9.00 tot 12.00 uur. Kinderen worden opgeroepen om hun activiteiten zoveel mogelijk live of achteraf te delen via social media en met gebruik van de hashtag #GOK.

Bij berichtgeving en informatie over de activiteit wordt continu melding gemaakt van de regelgeving van het RIVM. Gezondheid en veiligheid staat hierbij voorop.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in