Mini’s sv Hatto-Heim spelen weer ‘Champions League’

Zaterdag 26 februari start voor de mini’s van sv Hatto-Heim weer het Champions League Seizoen. Door de coronamaatregelingen waren de voetballertjes deze winter aan het voetballen op het sportpark in plaats van in de zaal.

“Nog niet eerder meegedaan? Jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar worden van harte uitgenodigd om ook eens in een shirt van Barcelona, Real Madrid of Bayern München te voetballen”, vertelt hoofdleider Herman Haverkamp van Hatto Heim.

4 tegen 4
De spelertjes worden bij elkaar ingedeeld volgens het 4 tegen 4 principe. Tussen de wedstrijden door worden er ook penalty’s genomen. Herman: “Hatto-Heim heeft voor deze opzet gekozen omdat dit veel plezier geeft en de kinderen zich hierbij goed kunnen ontwikkelen.”

Training
Naast het ‘4 tegen 4 Champions League’ op zaterdag wordt er op woensdagmiddag getraind. De training begint om 15.30 uur en er worden er verschillende oefeningen gedaan, waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training is op het kunstgrasveld voor het clubhuis.

Meer weten?
Bel voor meer informatie naar Herman Haverkamp 06 – 254 320 85, Martin Geertsma
06 – 249 322 38 of kijk op www.svhattoheim.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in