Dorien Rookmaker wil moedig tegengeluid laten horen

Dorien Rookmaker uit Hattem staat voor het Forum voor Democratie als zesde op de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer.

Dorien woont in Hattem en was tot voor kort werkzaam als risicomanager waarin zij zich met name richtte op strategische besluitvorming. Zij was altijd een D66 aanhanger, maar voelt zich daar niet meer thuis, zeker niet nadat deze partij heeft ingestemd met het afschaffen van het referendum.

Moed anders te zijn
‘Forum voor Democratie heeft de moed om anders te zijn,’ aldus Dorien. ‘Zij laten een moedig tegengeluid horen en dat is nodig.’

Provinciale verkiezingen
Dorien Rookmaker staat niet alleen op de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer, maar ook op de kandidatenlijst voor de provinciale verkiezingen en wel op de achttiende plaats.

12 REACTIES

 1. Bedoelt u dit misschien met een moedig tegengeluid? : Wij hebben meerdere ijstijden overleefd, we hebben mammoeten gevloerd. ‘De implicatie is dat die voorouders Noord-Europees waren. Op het beruchte 4chan-forum /pol/ begreep men dat wel: „Joh, wat denk je dat Thierry bedoelde met ijstijden overleven en mammoeten vloeren? Dat hebben de zwartjes niet gedaan hoor” ‘(bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/22/verboden-ideeen-trekken-hem-aan-a3954314 ). Dat lijkt mij toch eerder een racistisch dan een moedig tegengeluid…..
  Of de opmerking over de ‘ongecontroleerde immigratie die ons straatbeeld zo vertekent’? Klinkt mij ook niet erg moedig in de oren als ik denk aan Syrische families die IS en/of Assad ontvlucht zijn en nu proberen er in Nederland iets van te maken. Met vriendelijke groet, een bezorgde burger

 2. Een beetje genuanceerde beoordeling is denk ik op zijn plaats. Een beter alternatief voor een nalatig door links beinvloede VVD, is er nmm niet. Dus stem ik ook op Dorien uit Hattem.

 3. Beste Dorien, een vrouw in het parlement is altijd goed mijn stem krijg je, als je gekozen wordt (wat ik vurig hoop) wens ik je alvast veel wijsheid.

 4. Ik ga ook op je stemmen Dorien, je lijkt mij iemand, die doet wat je zegt en zegt wat je doet en zo hoort het ook!

 5. Voor het eerst reacties gelezen Roos Rooken Rookmaker ga nog even door om een goede keus te kunnen maken
  om ons te kunnen vertegenwoordigen in het Europees Parlement

 6. Ik ga ook op Dorien stemmen. Ben ook 1 jaar lid geweest van D66 en ook maar even van het CDA. De laatste was de gulden middenweg, zo is mijn standpunt. Mijn opa en overgrootvader en die zijn vader hoorden ook bij de club van AR en CHU. Maar als gay is het CDA mij te conservatief. Fryslan is dankzij hun nog steeds geen regenboog provincie.
  D66 was mij te links met de integratie.
  Toen was daar Forum voor Democratie. Ik stem gevoelsmatig op deze Hattemer, ben een echt gevoelsmens. Zit wel goed!

 7. Mijn stem is voor jou Dorien. Nieuwe partijen met nieuwe ideeën zijn vaak de kop-van-jut want een bedreiging voor het vastgeroeste kader. Rug recht houden en ga ervoor ! Heel veel succes maar ook sterkte !

 8. Ik stem op Forum maar uit principe nooit op de nummer 1 van de lijst en toen zag ik D. Rookmaker staan. Dat deed een belletje rinkelen. In de jaren ’80 kwam er bij mij een meisje aan de balie (NMB Groningen) waar ik heimelijk een beetje verliefd op was en dat was Dorien Rookmaker. Kortom mijn stem heb je…

 9. Bij eu op haar gestemd, omdat ze idealen van oorspronkelijke d66 in de genen heeft zitten en vrouw is F.Horsting arts Nuenen

 10. Wanneer komt er een nieuwe Politieke Partij rechts die Immigratie,Drugs en Onrechtvaardigheid in Nederland aanpakt?Ik wil mij best aansluiten bij nieuwe partij van Henk Otten ,en hoe gaat die politieke partij naam heten?

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in