Volleybaldames HVV winnen in spannende strijd

Zaterdag stond een belangrijke en ook spannende wedstrijd op het programma voor de volleybaldames van HVV. Het team heeft te kampen met enkele blessures, maar gelukkig is de basis breed genoeg om op alle plekken voldoende speelsters te hebben. Gezien de posities op de ranglijst van HVV en Volta was er geen pep-talk nodig om de dames te motiveren om tot het uiterste te gaan.

Net niet
In de 1e set moesten de dames even op gang komen, maar toen liep het ook heel aardig. Het was een wedstrijd waar flink gewerkt moest worden. Volta beschikt over een goede verdediging en zat er blokkerend ook goed bij. Zo werden er lange rally’s gespeeld voordat de punten gemaakt werden. En ging het spel behoorlijk heen en weer. De eerste set wist HVV net niet te winnen en ging met 25-23 naar Volta.

Energie
Inmiddels was de tribune behoorlijk vol gestroomd met trouwe, maar ook nieuwe supporters om deze wedstrijd te bekijken. Het tempo in de wedstrijd werd door beide teams hoog gehouden en soms onmogelijke ballen werden toch nog gehaald. Set 2 en 3 wist HVV naar zich toe te trekken met 25-17 en 25-18. Maar toen kwam de 4e set en de energie leek er een beetje uit te zijn. Nu waren de eerste 3 sets ook intensief geweest en duurde het vaak lang voor een punt gescoord werd. De vierde set ging helaas met 25-21 naar Volta, waardoor een 5e set gespeeld moest worden. Het lukte HVV nog even vol gas te gaan en deze set met veel gejuich met 15-10 te winnen.

Weer op plek 1
Hiermee staan de dames voorlopig weer op de 1e plaats. Volta heeft 2 punten minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Vrijdag speelt HVV tegen EVV in Elburg. EVV staat op de 2e plek en heeft slechts 1 puntje minder dan HVV.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in