Medailles voor Acroteams Hanze Gym Hattem

Voor zeven Acroteams van Hanze Gym Hattem stond vorige week de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen op het programma. En het werd in Dinxperlo een groot succes.

Superstrak
De nette oefening van Britt van Erven, Marinde Ramaker en Kyra Rave in de categorie E-jeugd werd beloond met een zilveren medaille. In dezelfde categorie kwamen Janouk van Dieren, Demy Vos en Emma de Weerdt uit. Ze begonnen hun oefening superstrak, maar door een foutje aan het eind van de oefening, belandden zij helaas net op de vierde plek. Het duo Lieke ten Have en Lenthe Bosman (E-jeugd) straalde van de vloer en kreeg daarom een welverdiende zilveren medaille omgehangen.

Brons, zilver en goud
In de middag kwam het duo Nadia Dabrowska en Abbey Raspe uit in de D-jeugd. Hun goede oefening was goed voor een bronzen medaille. Ook Nora Wieringa en Dewy Straetemans straalden van de vloer, met zilver als resultaat. Iza van Keulen, Denisha van Dieren en Jeske Roebersen deden net als Phaedra Beumer, Sanne Dijkhof en Annelie Veldkamp mee in de D-jeugd. Beide teams spatten van de vloer met hun mooie oefeningen. Ze staken met kop en schouders uit boven de rest van het deelnemersveld. Dit zorgde bij Iza, Jeske en Denisha voor zilver en bij Phaedra, Sanne en Annelie voor goud.

Bijzondere streksprong
Een week later waren drie andere Acroteams van Hanze Gym Hattem aan de beurt. Het E-jeugd trio Nora van Keulen, Tess Wieringa en Merle Langevoord stond als eerste team van Hanze Gym Hattem op de wedstrijdvloer. Alle elementen werden netjes uitgevoerd. Vooral de streksprong vanaf de basket is nog nooit zo hoog geweest. Dit trio heeft de bronzen medaille mee naar huis genomen.

Verbaasd
Het duo Anna van Walderveen en Emily van Raalten van de E-jeugd verbaasde iedereen met een strakke oefening. De balanselementen stonden als een huis. Helaas werd er een tempo-element afgekeurd, waardoor dit duo op een 7de plaats eindigde.

Beheerst
In de tweede wedstrijd werd Hanze Gym Hattem vertegenwoordigd door het E-junioren duo Fleur Linde en Milou van Ommen. Zij lieten een super goede oefening zien. Op de wedstrijdvloer leken alle zenuwen verdwenen, alle elementen werden beheerst uitgevoerd. Dit duo kreeg de bronzen medaille omgehangen.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in