sv Hatto-Heim ontvangt € 4.150,- van Supportersclub

sv Hatto-Heim houdt in deze coronatijd goed contact met haar leden. De Supportersclub doet dat door het organiseren van een digitaal Rad van Avontuur en gisteravond vond dat voor de tweede keer plaats.

Digitale activiteiten
De Supportersclub heeft succes met de activiteiten en verdiende door het tweemaal organiseren van een Rad van Avontuur én een pubquiz die eerder dit jaar samen met Smash ’70 werd gehouden, maar liefst € 4.150. Dit bedrag komt ten goede aan de vereniging.
Na het succes van de pubquiz hadden de deelnemers zin in meer avontuur. Binnen twee weken waren alle 400 loten verkocht aan maar liefst 115 deelnemers. Zij streden voor 64 mooie prijzen die door lokale ondernemers beschikbaar waren gesteld. De hoofdprijs was een waardebon van € 100 om te besteden in het clubhuis van sv Hatto-Heim.

De prijswinnaars komen uit heel de regio
De deelnemers kwamen niet alleen uit Hattem. Ook Zwolle, Wijhe, Apeldoorn, Vaassen, Wapenveld, Wezep en Hattemerbroek waren goed vertegenwoordigd. “Het is fijn om te merken dat de wijde regio onze club een warm hart toedraagt”, reageert Ernst Bouwmeester, voorzitter van de Supportersclub.
De winnaars ontvangen een bericht over hun prijs en zij kunnen die maandag 21 december tussen 14.00 en 20.00 uur afhalen op sportpark ‘t Achterveen.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in