Coronaproof afspreken met familie of vrienden doe je zo

Wonen jij en je vrienden of familie wat verder uit elkaar en is elkaar zien nu niet mogelijk? Dan is dit de oplossing. Zo plan je gewoon je familieweekendjes, vriendenuitjes maar dan coronaproof.

Bij elkaar gaan logeren is misschien wat lastig, maar zelf er op uitgaan met zijn tweetjes of je eigen gezin mag wel. Dus ben je creatief en ga je allemaal op pad naar dezelfde plaats. Met familie of vrienden huur je je eigen huisje maar wel bij elkaar. Tijd genoeg om gezellig bij te praten terwijl je gaat wandelen of fietsen of in de avond een buiten barbecue organiseert. En ook onderling kun je met elkaar ruilen en bijpraten bij de openhaard. Aan de jeugd heb je letterlijk geen kind. Die vermaken zich prima in de speeltuin, het overdekte zwembad, trekken samen op door de bossen of spelen spelletjes in de avond. Schooltas in de kast dus en rugzakken er uit! Dikke sokken, truien en vesten, sport bh en sportschoenen mee en er op uit allemaal. Time to meet.

Buitengevoel en toch binnen
Een tropische gevoel met zelfs een strandje voor de deur, maar toch zeker weten dat je droog zit. Dat kan bij de strandhuisjes van de Amsterdamse indoor camping. Heerlijk droog en warm en toch stap je uit je strandhuisje op het zand. Een boom, een schommel, je eigen terras, het is er allemaal in de ruime hal van 1000 m². Wedden dat dat een succes is.

Nog meer overdekt genieten doe je in een safaritenten in… jawel de bloemenkas in Lutjebroek. Terwijl jij met de meiden relaxt in de luxe jacuzzi, vermaken de mannen zich met verhalen aan de pooltafel. En ook de kids hoor je niet klagen met een tafeltennistafel, springkussen en een trampoline onder handbereik. De tenten hebben een keukentje, twee slaapkamers en een badkamer met wc, dubbele wastafel en douche. Oh ja in de gemeenschappelijke ruimte staat ook nog een pizza steenoven, barbecue en er is een koffiehoek van koffieautomaat. Zo is samen eten weer een feestje. Toch naar buiten? Ook dat kan met een groot veld voor voetbal, badmintonnen of de mogelijkheid tot varen. Ruimte genoeg dus.

Zo slapen ze als een vogeltje
Nee geen grapje, ze slapen echt als vogeltje in het heuse vogelhuisje dat bevestigd is aan een boom. Wedden dat ze genoeg te vertellen hebben als ze weer op school komen.  De slaapvide heeft twee eenpersoons boxsprings en op de begane grond is een heerlijke boxspring voor jullie zelf. In de avond draai je plaatjes in de zithoek met platenspeler. Douchen doe je in de grote “regenton” naast het vogelhuisje. Daar vindt je ook de wastafel en het toilet. Of dat nog niet genoeg is zijn de bedden al opgemaakt en liggen de handdoeken. Wil je echt luxe kun je (tegen meerprijs) zelfs ontbijt op bed krijgen. En er staan meerdere vogelhuisjes naast elkaar.

Onder de sterrenhemel
Slapen onder de sterren jouw droom? Dan moet je naar het Twentse Lattrop want daar liggen op het Erfgoed Bossem maar liefst tien Sterrenkubussen. Elke kubus heeft een zithoek, een kitchenette met koelkast, tweepits fornuis, servies en kookgerei en douche en toilet. Voor de kids klap je het bankje in de zithoek uit. Naast sterren kijken vanuit je bed kun je natuurlijk ook heerlijk wandelen, fietsen of trek je je loopschoenen uit je tas en je sport bh hardlopen maar.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in