Najaarsconcert Muziekvereniging Ontwaakt

In Zutphen vindt op 30 november het concertconcours hafabra plaats. Het A-orkest van Muziekvereniging Ontwaakt zal daaraan deelnemen. Wekelijks repeteren de muzikanten en op 16 november verzorgt het orkest een try-out uitvoering tijdens het najaarsconcert van Ontwaakt in de Marke.

Marsmuziek
Naast de concourswerken Pride of the Forest en Lake of the Moon staan ook andere stukken op het programma zoals: The wind beneath my wings en Can You Dig It. Uiteraard ontbreekt ook de marsmuziek niet.

Studieorkest
Ook het studieorkest is te horen tijdens het najaarsconcert. Onder leiding van Sandra Mulder studeert dit orkest een mooi programma in. Werken die het studieorkest zal spelen zijn: de PC Suite, I feel good, Crazy Music in the Air en liedjes uit de Disneyfilm Jungle Book.

Slagwerkgroep
Natuurlijk is de slagwerkgroep dit jaar weer van de partij. Op het programma staan de werken Loco, Disco Starter en A Taste of Classicals; een stuk met allerlei klassieke liedjes zoals Eine Kleine Nachtmusik. Daarnaast gaan de oudere leden van de groep het stuk Rumble.com spelen.

Verloting
Het najaarsconcert is op zaterdag 16 november in MFC de Marke en begint om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en in de pauze wordt een verloting gehouden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in