Heisa in Heerde: een gratis cultureel evenement

Op 30 september 2023 staat het centrum van Heerde wagenwijd open voor het unieke evenement “Heisa in Heerde.” Uniek door de bijzondere kenmerken: het brengt kunst en muziek rechtstreeks naar de straten, winkels en woonhuizen van Heerde. Een dag vol levendige, korte optredens en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking wacht op bezoekers van alle leeftijden.

Een unieke belevenis
Heisa in Heerde geeft amateurs en professionele artiesten de kans om hun kunsten te tonen op ongewone plekken. Winkelend publiek, inwoners en bezoekers hebben de kans om spontaan te stuiten op verrassende optredens, variërend van muziekoptredens, een workshop of mooi verhaal. Of je nu van klassieke muziek, jazz, pop, blues of beeldende kunst houdt, er is voor elk wat wils. Lokale artiesten en muzikanten, evenals gastartiesten van elders, zullen het dorp tot leven brengen met hun talenten. Het dorpspodium wordt ook ingezet voor muziek van Big Band Heerde en de band Solitary Zebra.

Organisatie
Heisa in Heerde vindt plaats op zaterdag 30 september 2023 tussen 11:30 en 17:00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Op/in de locaties hoor je 3 keer een optreden van 20 minuten. Op visitheerde.com en in de flyers verkrijgbaar bij de deelnemende locaties en in de Toeristen Informatie Punten staat het programma weergegeven.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in