‘Boekenweek van Jongeren’ bij de Bieb

De Boekenweek van Jongeren wordt deze week gevierd. Jongeren kunnen bij de Bibliotheek Noord-Veluwe de bundel 3PAK ophalen, de speciale geschenkbundel voor deze Boekenweek.

In deze bundel staan dit jaar ‘Als we vallen’ van Khalid Boudou, ‘En de Kus kwam’ van Splinter Chabot en de graphic novel ‘Vroeg donker’ van Aimée de Jongh. In de bibliotheekvestigingen zijn bovendien speciale displaytafels gemaakt met leuke boeken voor jongeren.
Bekijk de video en lees daarna verder

Omdat de 15 tot en met 18 jarigen zelf bepalen hoe hun Boekenweek eruit ziet, is de naam vanaf dit jaar Boekenweek van Jongeren. Tijdens de boekenweek worden de winnaars van het Beste Boek voor jongeren bekendgemaakt in de categorieën Nederlandstalig en Vertaald.

3PAK is een geschenkbundel die speciaal voor de Boekenweek van Jongeren wordt gemaakt en waarvoor jaarlijks drie nieuwe auteurs worden gevraagd. De bundel is ook gratis te lezen via de online bibliotheek.

Op www.boekenweekvanjongeren.nl vind je lees- en luisterfragmenten van de verhalen, maar ook inspirerende boekentips van de drie auteurs.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in