sv Hatto Heim heeft geen enkele moeite met vv Hulshorst

In Hulshorst kwam Hatto Heim geen enkel moment in de problemen. In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen werd het 0-3 voor de geel-blauwen.

De wedstrijd was in het begin in evenwicht en veel gevaar was er niet. Maar in de achtste minuut de eerste speldenprik van sv Hatto-Heim. Het was Winand Meilink die met een mooie schuiver de buitenkant van de paal raakte. Paar minuten later weer Meilink, maar nu ging zijn schot in het zijnet.

Ook Hulshorst kreeg een kans Akolade Brandon wilde de bal na de vrij staande Timothy de Haan spelen, maar Kyle Olaria kon deze gevaarlijke situatie onderbreken met een goede ingreep. Bram Neuteboom ging op links zijn mannetje voorbij hij plaatste de bal naar Twan van Rijssen en zijn schot werd knap gepakt door keeper Remon Vlieger.

Ruim een half uur op de klok en daar was Elnathan van Dijk die een voorzet op het hoofd van Robin Metselaar plaatste en die kopte hard in 0-1. Nog voor de thee was het Twan van Rijssen die goed doorging en hij liet keeper Vlieger kansloos 0-2.

Tweede helft; een enorme kans voor de ingevallen Mel Mijdema. Zijn schot werd knap gepakt door Jorick Mensink en kon in tweede instantie opgeruimd worden door de verdediging.

Ruim vijftig minuten gespeeld en weer was de creatieve van Dijk bezig. Hij gaf een mooie bal aan Winand Meilink die zo door kon lopen naar keeper Vlieger en scoorde de 0-3. Hierna nog een grote kans voor Rowan Mensink. Hij dribbelde door de defensie van Hulshorst en keeper Vlieger, maar kwam net een teenlengte te kort voor de 0-4.

Twintig minuten voor tijd kreeg Twan van Rijssen een rode kaart van scheidsrechter van de Brug omdat hij een speler van Hulshorst pootje haakte. Het was gezien het voorval een erg zware straf, maar de scheidsrechter beslist en daar moet je het mee doen.
Maar ook met tien man in het veld had sv Hatto Heim geen enkele moeite met vv Hulshorst. Eindstand 0-3.