Triada houdt inloopavond nieuwbouwplannen Hattem Noord

Triada ontwikkelt een nieuwbouwplan voor het gebied tussen de Lippenoordweg, Zandkamp en het Breestuk. Dit is het gebied ten zuiden van de twintig woningen die Triada daar eerder renoveerde. Op deze plek komen zestig nieuwbouwwoningen: vijftig appartementen verdeeld over twee woongebouwen en tien eengezinswoningen in twee rijtjes van vijf woningen.

Voortgang
Vorig jaar zijn de laatste woningen gesloopt. Daarna zijn de leidingen en kabels uit de grond gehaald en is het terrein glad getrokken en ingezaaid met gras. In april zijn de plannen goedgekeurd door de welstandscommissie van de gemeente. Momenteel wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. Ook wordt er een nieuw elektriciteitshuisje gebouwd.

Planning
“Door de drukte bij de bouwbedrijven en hogere bouwkosten hebben wij de planning moeten bijstellen. De bouwwerkzaamheden starten naar verwachting nu in het voorjaar van 2020. De verhuuractiviteiten starten dan in de loop van 2020 en de oplevering van de woningen volgt in 2021”, aldus Triada.

Inloopavond
Op 24 september vindt er weer een inloopavond plaats voor omwonenden. Daar krijgen zij de definitieve tekeningen te zien.

Datum            dinsdag 24 september
Tijd                 18:30 – 20:00 uur
Locatie            De Open Poort, De Veldhoeve 1


In oktober 2017 gaf stedenbouwkundige Irma Klevering de eerste presentatie.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in