Ga mee naar ‘De Middag van Mooi Schoon’

Op zaterdagmiddag 12 oktober organiseert het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA van 13:00 tot 17:30 uur ‘De Middag van Mooi Schoon.’ Een inspirerende middag voor iedereen die zich inzet om zwerfvuil te voorkomen of op te ruimen.

Zonder zwerfvuil is onze wereld zoveel mooier. Gezonder en veiliger. Een schone, gezonde en veilige wereld draagt bij aan het leefplezier en aan een mooie natuur.

Actieve Hattemers
In Hattem zijn steeds meer inwoners die zich inzetten om zwerfvuil te voorkomen of op te ruimen. Zo deden afgelopen jaar onder andere 130 enthousiaste Hattemers mee aan 2 opruimacties en waren de leden van de Zwerfvuilbrigade actief. Ruim 280 schoolkinderen ruimden in de Week van Mooi Schoon zwerfvuil op. Een aantal raapt af en toe wat zwerfvuil op tijdens een rondje wandelen of tijdens het uitlaten van de hond.

De Middag van Mooi Schoon
Het doel van de Middag van Mooi Schoon is om al die mensen die gaan voor een mooie en schone omgeving te inspireren, de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en om hen te bedanken.  Er is een voor jong en oud geschikt programma met tal van workshops, sprekers, activiteiten en inspirerende voorbeelden. En vanzelfsprekend een lekker hapje en drankje. De Middag vindt plaats bij Infocentrum IJssel Den Nul in de gemeente Olst-Wijhe. Er rijden pendelbussen vanaf het treinstation naar de locatie.

Aanmelden
Meer informatie over het programma en de routebeschrijving vind je op
www.mooi-schoon.nl/12oktober. In verband met de organisatie is het fijn als jij je van te voren aanmeldt. Dat kan via de aanmeldknop op www.mooi-schoon.nl/12oktober.


De gemeente Hattem voert het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon samen met 17 andere ROVA-gemeenten. Het doel van het programma is zwerfvuil voorkomen en zwerfvuil bestrijden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in