CDA Hattem deelt felicitaties uit

Hattemers die zijn geslaagd voor hun vmbo, havo of vwo-diploma kunnen een persoonlijke felicitatie krijgen van de lokale CDA. De afgelopen week hebben Hattemse CDA’ers de eerste felicitaties uitgedeeld.

Voorzitter Henberto Remmerts: “We zijn trots op onze Hattemse scholieren en wilden hen op deze manier graag in het zonnetje zetten. De jeugd heeft de toekomst, dus we vonden het goed om hen wat extra aandacht te geven, helemaal in het jaar waar corona veel invloed op onze jongeren had.”

Meld je aan voor jouw felicitatie
Geslaagde scholieren werden verrast met een kaart en een kleurrijke CDA-chocoladereep, ontworpen door een van de Hattemse CDA-leden. Steunfractielid Marieke Westera: “Het CDA Hattem wil ook graag geslaagden uit Hattem bij wie we nog niet zijn langs geweest feliciteren. Ken je iemand die in de afgelopen maand is geslaagd en wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op door een mailtje te sturen naar cdahattem@gmail.com onder vermelding van je contactgegevens. Dan zorgen wij dat de geslaagde van een persoonlijke felicitatie wordt voorzien!”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in