Dit was het kunstfestival in Hattem (met foto’s)

Met af en toe een fris briesje wind door de straten van schilderachtig Hattem en een klein wolkje was het Kunstfestival vandaag een zonnige aangelegenheid. Honderden kunstenaars en bezoekers kwamen naar het centrum van Hattem waar de kunstenaars hun kramen prachtig hadden ingericht en bijzonder werk tentoonstelden. De zonnestralen gaven extra kleur aan deze dag, waarbij de bezoekers de kunst konden bewonderen, kopen of in sommige gevallen zelfs maken.

Kunst in alle soorten
Er was werkelijk voor iedereen iets te beleven, te zien of te kopen. Van exclusieve fotografie tot prachtige glas-in-loods kunst, Hattem had het vandaag. Een fier draaiende en vlaggende molen De Fortuin nodigde iedereen uit om langs te komen en ook de uitvoerende kunstenaar zoals straatartiesten, theaterspelers en koren gaven deze dag een extra boost gezelligheid. Er werden interessante demonstraties gegeven (zie ook de foto’s) en ook kinderen konden zelf hun creativiteit ten gelde maken bij de verschillende doe-kramen.

Horeca
Ook de horeca deed goede zaken. De bezoekers wisten tussen de kleurrijke kramen hun weg naar de terrassen goed te vinden, waar ze lekker in het zonnetje konden zitten met een drankje en soms een hapje. Op sommige momenten was het zelfs niet meer mogelijk om nog een vrij tafeltje te vinden.

Foto impressie
Een aantal van onze fotografen waren ook op het kunstfestival te vinden en maakten onderstaande foto’s. Ben jij ook gespot? Een video van dit evenement is nog in de maak en zal later gepubliceerd worden.

 

Bezoekersenquête
De organisatoren van het kunstfestival Hattem zijn benieuwd naar je mening over dit evenement. Via deze korte vragenlijst kun je binnen 2 minuten anoniem je mening geven. Je helpt Visit Hattem (en hun afstudeerder) er mee, zodat zij dit mee kunnen nemen bij de volgende evenementen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in