Oudgedienden terug bij Smash ’70

Tafeltennisvereniging Smash’70 heeft de afgelopen week een stap voorwaarts gezet in de opbouw van haar vlaggenschip, het Eredivisieteam.

Het komend seizoen wordt Martijn de Vries weer herenigd met zijn broer Boris, die afgelopen jaren in Nijmegen speelde. Jelle Bosman is de andere oudgediende is. Jelle speelde in 2012 voor Smash’70. Na een aantal jaren voor Tafeltennis Zwolle te hebben gespeeld, maakte hij in 2014 de overstap naar ttv Hercules Terborg.

Onlangs meldde oud-Nederlands Kampioen Casper ter Luun zich bij Smash. Casper speelt al vanaf 2009 in de Eredivisie. Hij zou graag deel uit willen maken van het Eredivisieteam vanwege de sfeer en de sportbeleving bij de thuiswedstrijden aan de Eijerdijk in Hattem. Ook met Casper zijn de gesprekken positief afgerond.

Dit is het Eredivisieteam
Van Wijnen Smash ’70 bestaat nu uit Martijn de Vries, Boris de Vries, Gerben Last, Simon Goessens, Jelle Bosman en Casper ter Luun. Hiermee hebben de Hattemers een brede basis en een reële mogelijkheid om weer mee te strijden om de bovenste plaatsen van de ranglijst.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in