Vandaag om 10:00 in het IJsselmagazine

Elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. Dit programma wordt elke week weervoor u samengesteld door onze enthousiaste vrijwillers. Elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 kun je luisteren naar de herhaling.

Deze week in het IJsselmagazine

In het eerste uur ontvangen wij Maarten Schutselaar en Henny Buter als Studiogasten. Zij komen vertellen over hun deelname aan “Alpe d’Huzes” op 1 juni 2023. Maarten en Hetty gaan in gesprek met Marijke over de voorbereidingen en de acties die nodig zijn om zich te laten sponseren voor een mooi financieel en sportief resultaat op de uiteindelijke grote dag.
Samen met andere deelnemers hebben zij een groot aantal muzieknummers aangeleverd om te laten horen in niet alleen het eerste uur, maar ook nog in het tweede uur.
Wij laten daarom in deze uitzending ‘Muziek uit het Verleden’ vervallen.
Wel krijgt u van ons het TV Overzicht van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’.

Telefonische interview in het tweede uur
In het tweede uur hebben wij een tweetal telefonische interviews.
Om 11.20 uur bellen wij met Peder Nygard van de Isala Klinieken; Peder is ziekenhuisapotheker en vertelt over de nieuwe verwerking van niet gebruikte medicijnen.
Om 11.40 uur bellen wij met Jaap Stomphorst van de Isala Klinieken: Jaap is Sportarts en vertelt ons over de fietshelm en wat wij daar over weten moeten.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in