Queen & Interactive Sound Symphony bij CMH

De Christelijke Muziekvereniging Hattem (CMH) gaat weer naar de Spiegel in Zwolle. Al lange tijd stond ‘The Queen Symphony’ op het wensenlijstje van het orkest. Bekende Queen-nummers zijn de inspiratie geweest en herkenbaar verwerkt tot deze symfonie. Popmuziek, maar dan in een klassiek jasje hoor en zie je op zaterdag 13 april.

Projectkoor
Hans Tijssen heeft een projectkoor samengesteld van zo’n 75 zangers en zangeressen die meezingen. Je kunt door te switchen op de koptelefoon, luisteren naar de solist van jouw keuze.

Internationaal
Na de pauze is de Interactive Sound Symphony. Dirigent Carlo Balemans is op wereldreis geweest. Hij heeft zich laten inspireren in Hong Kong, Sydney en Tasmanië. Door zijn buitenlandse connecties heeft hij een Oekraïense singer-songwriter, een Litouwse zangeres en een Spaanse componiste aan deze symfonie weten te verbinden.

Kaarten
Het publiek mag zelf meedoen aan dit gedeelte. Maar hoe dat werkt? Daarvoor moet je naar de Spiegel komen! Zaterdag 13 april is het concert, aanvang 20.00 uur. Kaarten à
€ 18,50 boek je via www.cmhattem.nl


 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in