Lidl presenteert bouwplannen Populierenlaan

Lidl Nederland organiseert een informatieavond  in Hattem over de bouwplannen van een filiaal aan de Populierenlaan. Op donderdag 28 februari worden deze plannen gepresenteerd en toegelicht.

De inloopavond van 17.00 tot 19.30 uur wordt gehouden in het pand van Formido aan de Populierenlaan 7. Kijk ook op de Facebookpagina Wilt u een Lidl in Hattem?

HAVO
De discussie over een 3e supermarkt in Hattem loopt al een tijdje. Albert Heijn, Boni en de Ondernemersvereniging HAVO zijn niet tegen, maar blijven zich verzetten tegen de vestiging van een supermarkt aan de Populierenlaan. HAVO-voorzitter Klaas van Dieren was onlangs te gast in het programma ‘Hattem Actueel’ van Radio Hattem.
Luister hier terug vanaf 31 min 40.

4 REACTIES

  1. Het zal sowieso eens tijd worden, dat aan die zijde van de Apeldoornseweg eens wat fatsoenlijke voorzieningen komen voor de mensen, die daar wonen en nog komen te wonen in toekomstige nieuwbouwprojecten. Momenteel is daar zo goed als niets voorhanden en al helemaal geen supermarkt.
    Na al die jaren van tegenwerking door verschillende partijen moet de kogel nu maar eens door de kerk.
    Bouwen, die LIDL-supermarkt!

  2. Ik denk dat als hier in Hattem een Lidl komt dat veel meer Hattemers dan bijvoorbeeld direct even langs de Kruidvat in Hattem gaan. Nu spekken best veel Hattemers de pot in Wezep. Een Lidl in Hattem zou heel fijn zijn!! Het houdt Hattemers in Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in