Zorgverlening Het Baken locatie Hoenwaard is verhuisd

De afdeling Hoenwaard van Het Baken is verhuisd. Maandag 17 januari vertrokken de bewoners van De Bongerd naar de nieuwe locatie: Hof van Blom in Hattem. De vijftien bewoners namen hun intrek in hun nieuwe, moderne studio.

Locatiemanager Vera Lammers kijkt met een positief gevoel terug: “De verhuizing van onze huidige bewoners liep voorspoedig dankzij de gebundelde kracht van ons zorgpersoneel en familieleden. In de weken hierna gaan we langzaam uitbreiden naar de 32 beschikbare plekken.”

Fijne, lange, pittige dag
De verhuisdag startte op de oude locatie met een briefing voor het zorgpersoneel. Daarna begon de verhuizing. Om twee uur kwamen de familieleden van bewoners om de studio´s in te richten. De bewoners namen intussen intrek in de woonkamer.
Vera: “Het was een fijne, lange, pittige dag. Onze bewoners hebben een psychogeriatrische zorgvraag. Dan is het natuurlijk altijd spannend hoe zij reageren op hun nieuwe woonplek. Toen ik een bewoners sprak over de verhuizing was ze enthousiast. Ze vond onze nieuwe locatie erg mooi en noemde het een heuse villa!”


“Op deze nieuwe locatie bieden we straks zorg aan 32 bewoners met dementie. Dit doen we in vier kleinschalige communities, elk met een ruime huiskamer en een mooi aangelegde tuin. Hof van Blom is een nieuw en modern pand, gelegen in het historische deel van Hattem met uitzicht op de molen. De vijftien bewoners van onze oude locatie hebben vannacht voor het eerst geslapen in hun nieuwe studio. We hopen binnenkort nog meer mensen met een psychogeriatrische zorgvraag een thuis te bieden op onze prachtige, nieuwe locatie.”

Nog studio’s beschikbaar
Er zijn nog enkele studio’s beschikbaar. Nieuwe bewoners kunnen vanaf eind januari terecht op Hoenwaard . Meer informatie vindt u op www.zorgverlening-hetbaken.nl/hoenwaard. Neem contact op met de zorgconsulenten van Zorgverlening Het Baken, via (088) 258 10 09 of csb@zorgverlening-hetbaken.nl. Ons nieuwe adres is Hoenwaard, Hof van Blom 5, Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in