Kaj Ronde verlengt titel bij Smash ’70

De clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging Smash ’70 voor senioren zijn vrijdag gespeeld. Titelverdediger was Kaj Ronde, nog maar 15 jaar oud. Torenhoog favoriet voor de titel was veteraan Berny van Rijssen.

Er werd gestart met vier poules van vijf personen, waarvan de eerste vier van elke poule zich plaatsten voor de achtste finales. Vanaf dat moment zou de knock out-fase aanbreken. Alle kanshebbers kwamen de poulefase ongeschonden door. Opmerkelijk was wel dat Steven Tijssen titelverdediger Kaj in deze ronde een nederlaag toebracht, maar die was niet fataal.

Spannende duels
Vanaf de kwartfinales werd het erg interessant. Hierin trof Van Rijssen Mark Hankel. Mark is aangetrokken van Delta Impuls uit Heerenveen om het eerste jeugdteam te versterken, Hoe geslepen ‘good old’ Berny ook speelde, Mark leek niet onder de indruk. In een zeer spannend duel wist de laatste voor een daverende verrassing te zorgen en versloeg Berny in de vijfde en beslissende game. Ook Brent Ronde (11 jaar), Tom Sellies en Kaj wisten het tot de halve finales te schoppen.

Opnieuw de beste
In de halve finale versloeg Kaj Tom en was Mark te sterk voor Brent. Dat resulteerde in een finale tussen twee teamgenoten van het eerste jeugdteam. Hierin bleek Mark niet voor een nieuwe stunt te kunnen zorgen. Kaj mocht zich opnieuw de beste van de vereniging noemen.

B- en C-Senioren
De ‘kleine’ finale werd een prooi voor Brent, hij was te sterk voor Tom. Bij de B-senioren was Wim Geerts al eerder winnaar geworden en de titel bij de C-senioren ging naar Erik Stukker.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in