Acroteams Hanze Gym Hattem winnen eerste medailles

Hanze Gym Hattem werd vorige week in Hardenberg bij de eerste plaatsingswedstrijd acrogym vertegenwoordigd door 6 teams.

Als eerste was het de beurt aan de E-jeugd duo’s. In deze categorie streden 12 teams voor een plekje in de ranking. De 4 teams van Hanze Gym Hattem wisten allemaal in de top 5 te eindigen.

Quincey van Dieren en Emma de Weerdt lieten een strakke oefening zien, zij eindigden op een mooie 5e plaats. Keira Woerden en Janouk van Dieren voerden alle elementen netjes uit en kregen de bronzen medaille omgehangen. Het zilver was voor Anna van Walderveen en Emily van Raalten. Ook zij lieten de jury zien dat ze alle elementen tot in de puntjes beheersten. Nora van Keulen en Lenthe Bosman straalden met z’n tweeën tijdens de oefenin. Zij maakten het erepodium compleet en gingen met een gouden medaille naar huis.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan dee E-junioren teams. Voor Jaylinn Zolotic en Mila Raalten is dit het allereerste seizoen. Maar dit was niet te zien, alles werd supernetjes uitgevoerd.

Het trio Lieke ten Have, Merle Langevoord en Tess Wieringa toonden dat ze de afgelopen weken hard getraind hebben om alle puntjes op de i te zetten. Met een hele nette oefening wisten zij het zilver te bemachtigen.


Acrowedstrijd in Almelo werd een groot succes!

Zaterdag heeft een aantal D-lijnteams van Hanze Gym Hattem hun eerste wedstrijd gedraaid.

De dag begon met het jeugdteam Maureen, Jeske en Denisha. Zij lieten een prachtige oefening zien op de karakteristieke muziek van Michael Jackson. Hiermee zijn ze op een mooie 1e plek geëindigd.

Daarna kwamen de junioren in actie. In deze categorie mochten Nadia, Abbey en Quinty hun oefening laten zien. Ook deze meiden hebben met een grote lach 🙂 op hun gezicht een goede oefening neergezet, wat zorgde voor een verdiende gouden medaille. Daarna was het duo Fleur en Milou aan de beurt. Zij hebben de afgelopen weken hard gewerkt om de oefening te verbeteren. Dit was zeker te zien en werd beloond met een 2e plek.

Als laatste nam het seniorenduo Anne en Jo-Ann deel aan deze wedstrijd. De afgelopen twee weken heeft dit team niet voluit kunnen trainen wegens een blessure. Ondanks dat hebben zij een fantastische oefening neergezet en werden ze verrast met een derde plek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in