Winnaars tweede trekking winteractie bekend

“Kom winkelen in de binnenstad van Hanzestad Hattem”, zo nodigen de lokale winkeliers de Hattemers uit om met de feestdagen in zicht boodschappen te doen in Hattem.
Tijdens de actieperiode van 18 november tot en met 22 december ontvangen klanten bij iedere deelnemende winkel bij besteding van € 10,- een zegel. Op de koopavonden worden zelfs dubbele zegels uitgedeeld. Deze zegels worden geplakt op de spaarkaart die in de winkels verkrijgbaar is. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de poster op de deur.

De tweede trekking van de winteractie is gedaan. Dit zijn de winnaars:

Volle kaarten
Volle spaarkaarten, voorzien van naam en telefoonnummer, kunnen in één van de actiebussen worden gestopt. Deze staan in de Kerkstraat ter hoogte van de DA drogist en in de Kruisstraat bij Zus in het groen.

Prijzen
De leden van de ondernemersvereniging pakken dit jaar groots uit met een eindejaarsactie waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Alle cadeaus zijn beschikbaar gesteld door de winkeliers van Hattem.
Er zijn drie reguliere trekkingen en  hoofdprijstrekkingen. De prijswinnaars worden vermeld op de website van RTV Hattem, in De Hattemer en ook op de website en Facebookpagina van de Havo. De prijswinnaars kunnen de prijs ophalen in de winkel bij wie de prijs is gewonnen. De hoofdprijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

“Wij hopen dat men zo veel mogelijk zijn Sinterklaas- en Kerstinkopen in Hattem doet. Want… u doet uw inkopen toch ook lokaal? Zo houden we de binnenstad levendig”, aldus het bestuur van de Hattemer Ondernemersvereniging.

Oud gebruik
Ongeveer 10 jaar wordt er al een eindejaarsactie/winteractie gehouden in de
binnenstad. Eerst waren er stempelkaarten. Daarna chocolaatjes waar een prijsje in verstopt zat. Er zijn kraskaarten geweest. En nu deze actie met zegels plakken. Vorig jaar was dit een groot succes.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in