‘Hattem, bedankt!’

Rabo Clubsupport is een jaarlijkse actie waaraan rekeninghouders van de Rabobank kunnen deelnemen. Zij kunnen stemmen uitbrengen op verenigingen die goed zijn voor geld dat de verenigingen ontvangen. RTV Hattem was een van de 27 verenigingen in Hattem.

Leden van Rabobank IJsseldelta hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen. Dankzij de vele stemmen heeft RTV Hattem een mooie cheque gekregen.

Bedankt!!
RTV Hattem ontving van EUR 812,05 en de medewerkers bedanken hartelijk alle rekeninghouders die op ons hebben gestemd en natuurlijk ook de Rabobank IJsseldelta. Dit bedrag gaan wij gebruiken om te sparen voor de aanschaf van nieuwe software, waardoor wij met digitale kwaliteit via de radio live verslag kunnen doen.

Ben jij al vriend?
RTV Hattem maakt programma’s voor de inwoners van Hattem met nieuws, actualiteiten, sport, religie en muziek. En ook via onze website en social media houden we je elke dag op de hoogte van wat er in jouw eigen stad gebeurt

Het maken van programma’s vraagt veel van de vrijwilligers bij RTV Hattem. En de aanschaf en onderhoud van apparatuur en software is voor ons, als kleine lokale omroep, een hele uitdaging.

Je kunt RTV Hattem steunen met een jaarlijkse donatie van EUR 10,-. Meer mag natuurlijk ook. 🙂 Klik hier of op de afbeelding, en word zo ook vriend van RTV Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in