Chocoladefestival tovert de stad om in een chocoparadijs

Op zaterdag 26 oktober is Hattem tussen 11.00-17.00 uur de wondere wereld van chocolade dankzij het Chocoladefestival dat wordt georganiseerd door Bonbon Atelier A3 en Visit Hattem. Er is veel te proeven en er zijn demonstraties. Dit jaar is er een speciaal Heel Holland Bakt plein met oud-deelnemers en kinderen kunnen in de Dijkpoort met chocolade schilderen.

Visit Hattem beschrijft een waar chocoladeparadijs in haar aankondiging: ‘Chocoladefestival Hattem is proeven, beleven en volop genieten van chocolade in alle denkbare variaties. Ontmoet chocolatiers, ontdek boeken over chocolade, proef frisdrank gemaakt van het sap van de cacaoboon en smul van oliebollen, donuts, churros met chocolade, engelse fudge, brownies en prijswinnende bonbons. Witte, pure, melk en ruby chocolade, gevulde chocolade, chocolade met noten of chocolade met een smaakje: het is allemaal te vinden op het Chocoladefestival.’

‘Bakkers klaar? Bakken maar!’
Liefhebbers van het programma Heel Holland Bakt kennen dit startsein van programma maar al te goed. Dit jaar is er een speciaal Heel Holland Bakt plein waar oud deelnemers uit verschillende jaargangen van Heel Holland Bakt aan deelnemen.

Kinderactiviteiten
Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zo kunnen ze in de Dijkpoort schilderen met chocolade. Naar verwachting zullen we ook dit jaar weer rijen kinderen bij kapsalon Whair staan. Dankzij de creaties van deze haarkunstenaars lopen de kinderen met prachtige creaties door Hattem. Met pure, melk of witte chocolade, sprinkles en marshmallows worden de mooiste ingevlochten of stoere kapsels gemaakt.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.visithattem.nl en www.chocoladefestival.nl.

HattemNieuws, van de redactie
Ontvang nieuws uit Hattem (politiek, sport, kunst en cultuur, samenleving en human-interest) voortaan in uw mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in