Hattemer fietst voor aids-weeskinderen in Afrika

Hattemer Johan Gankema start op 24 oktober met een fietssponsortocht van 800 kilometer, de tocht duurt een week

Hiermee wil hij € 20.000 ophalen voor kinderen in Afrika die leiden onder de gevolgen van aids en buitengewone armoede. Johan: “Ik doe mee aan de fietstocht om me voor de meest kwetsbaarste kinderen op de wereld in te zetten. Kinderen die het slachtoffer zijn geworden van de verschrikkelijke ziekte aids.”

De tocht gaat van Eden Park in Zuid-Afrika naar Siteki in Swaziland en is te volgen via Ride for Hope – Christ’s Hope (christshope.nl) De route leidt langs verschillende plekken waar stichting Christ’s Hope actief is. Christ’s Hope werkt vanuit zogenaamde CarePoints. Johan: “hier krijgen de kinderen bijvoorbeeld warme maaltijden en medische zorg, maar ook Bijbellessen en waardevolle aandacht van de mentoren. De hulp verandert levens van kwetsbare kinderen.”

Eerder deed Johan ook mee aan een sponsortocht door Tanzania en Kenia. Deze tocht was extra bijzonder: “ik heb in 2017 mijn sponsorkind, Amandus bezocht in Tanzania en ook het sponsorkind van mijn zoon, Fidel, in Kenia. Onvergetelijk! Zo gaaf. Ik kan het iedereen aanraden.”

Johan is hard op weg zijn doelbedrag te halen. Help je mee? Of In Johans woorden: “Je doet het niet voor mij, maar voor kinderen in Afrika die het zo nodig hebben!” Ga naar www.christshope.nl/johan/

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in