Koninklijke onderscheiding voor Mariëlle Karssing

Tijdens het Chocoladefestival is Mariëlle Karssing Koninklijk onderscheiden voor haar grote inzet om Hattem op de toeristische kaart te krijgen. Burgemeester van Asseldonk reikte de bij de onderscheiding behorende versierselen uit in het stadhuis van Hattem.

Mariëlle Karssing was in 2005 één van de initiatiefnemers van de oprichting van de Hattemse opvolger van de plaatselijke VVV: het Toeristisch Informatiepunt Hattem (TIP).  Sinds 2008 was zij als parttime coördinator van het TIP in dienst bij de Stichting Ronduit Hattem. Dit jaar heeft zij afscheid genomen bij het TIP.

Mariëlle heeft de afgelopen elf jaar haar ziel en zaligheid gelegd in het opzetten van het TIP en het uitbouwen van de activiteiten van “Ronduit Hattem”. Zij kan gezien worden als hét gezicht van Ronduit Hattem, omdat zij bij vrijwel bij alle evenementen van culturele en toeristische aard in Hattem op een of andere manier betrokken was. Ook heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de succesvolle samenwerking van de Nederlandse Hanzesteden.

Daarnaast is Marielle Karssing sinds 2010 bestuurslid van de Stichting de Hattemer Beiaard, vanaf 2015 bestuurslid bij het Cultuurfonds Hattem en was zij enkele jaren directeur van de Stichting Voerman Museum Hattem. Ook is zij sinds 2009 voorzitter van de Vereniging Vrienden van het Voerman Museum.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in