Zandkreekbos zoekt sponsoren

Stichting De Zandkreek onderhoudt en exploiteert kampgebouw De Zandkreek in Hattem. Allereerst voor het Nationaal Kamp, de schoolwerkweek vol kinderavonturen, en daarnaast voor de vele gebruikers door het jaar heen. Die brengen de stichting de middelen die ten goede komen aan het Nationaal Kamp, het onderhoud van de opstallen mét inhoud en het terrein. Een prachtig stuk bos van enkele hectares groot.

Het bos behoeft, na twee jaar van stilte, flink onderhoud. Inmiddels zijn de vrijwilligers begonnen met het opruimen van ‘dood hout’ en het markeren van de paden, de reparatie van omheiningen, enz.

Bomenclub
Ze komen veel lege plekken tegen die weer gevuld moeten worden met groen. Daar is een stappenplan voor gekomen. De ‘bomenclub’ wil graag aan de slag en daar is geld voor nodig.

De stichting roept Zandkreek gebruikers en welwillende sponsoren op om ze te steunen. Voor 25 euro kunnen ze een struik planten en een boompje voor 50 euro. Elk ander bedrag is uiteraard ook welkom.

Bijdragen kunnen gestort worden op de volgende rekening: ING NL68 INGB 0006 8812 37 t.n.v. Stichting De Zandkreek o.v.v. ‘Zandkreekbos’.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in