Wandel mee met auteur Eline Lindeboom

Boekhandel ‘De Fontein’ organiseert een wandeling met schrijfster Eline Lindeboom. Aan de hand van het boek ‘Wandel gerust’ neemt Eline je zaterdag 2 oktober mee naar de bossen en de IJssel bij Hattem.

Om 10.00 uur start de wandeling vanaf Herberg Molecaten. “Na maximaal anderhalf uur ben je weer terug bij het startpunt. Tijdens de wandeling vertelt de auteur iets over het boek en kan de deelnemer zelf ervaren hoe je samen met God richting mag vinden in je leven”, aldus Annet van der Zwaan van ‘De Fontein’.

Eindpunt is bij ‘De Fontein’ aan de Kerkstraat met koffie of thee. Daar is ook gelegenheid het boek in te zien en een gesigneerd exemplaar aan te schaffen. Er kunnen maximaal 10 personen mee.

Geef je snel op
Aanmelden is verplicht en kan bij De Fontein, Kerkstraat 32, info@fonteinhattem.nl of (038) 444 0796. Deelname is gratis. Bij aanmelding van meer dan 10 personen wordt er een nieuwe wandeling aangeboden op een andere datum.

Over het boek
‘Wandel in Gods schepping, ontdek welke waardevolle lessen God aan je kwijt wil en leer hoe je ze mag toepassen in je dagelijks leven,” vertelt Eline Lindeboom. “Ga op pad in mooie, zelfgekozen natuurgebieden en ontdek hoe je samen met God richting mag vinden in je dagelijks leven. Wandel Gerust en Wijs mij Uw weg zijn de eerste twee delen van een serie van zeven boekjes waarin je met God op weg gaat – zowel in de natuur, als in geloof.”

Persoonlijke reis
Je krijgt vanuit de verschillende zintuigen praktische, ervaringsgerichte en creatieve opdrachten mee die je kunt toepassen tijdens je wandelingen in de natuur en in je dagelijks leven. De opdrachten worden vergezeld met toepasselijke bijbelse lessen. Het bijbehorende schetsboek en schrijfboek zijn een aanvulling om met woord en beeld jouw persoonlijke reis te verwerken en vast te leggen.

Eigen thema
Na Wandel Gerust en Wijs mij Uw weg verschijnen deel 3 en 4 in het voorjaar 2022. Elk boekje heeft een eigen thema. Eline Lindeboom: “Deze serie zet je in beweging en helpt je om écht samen met God verder te komen in je leven.”


Eline (1986) is getrouwd en woont met haar man, drie kinderen en witte herdershond in een  Veluws dorp. Na jarenlang gewerkt te hebben in het basisonderwijs en daarnaast werkzaam te zijn geweest in het pastorale werk (o.a. als docent bij de toerustingscursus pastoraat aan het Evangelisch College), besloot zij enkele jaren geleden het roer om te gooien en te gaan schrijven, spreken en coachen. Ze is nu werkzaam vanuit haar eigen praktijk voor natuur- en wandelcoaching (praktijk Rivkah) waar ze vrouwen en groepen begeleidt op hun weg in het dagelijks leven en met God.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in