sv HattoHeim bekert verder na zevenklapper tegen WZC

Op een zonnig sportpark ’t Achterveen stond zaterdag voor sv Hatto Heim de wedstrijd tegen WZC Wapenveld op het programma.

Hatto Heim begon sterk aan de wedstrijd, want binnen twee minuten was het al raak door Bas Behrens. WZC kreeg hierna ook een grote kans, maar het schot van Jorn Kroes verdween aan de verkeerde kant van de paal. WZC moest door blessures in korte tijd twee keer wisselen. Nog voor de rust was het weer Bas Behrens die naar binnen trok en de bal in het uiterste hoekje schoot: 2-0.

In de tweede helft ging Hatto Heim door waar het mee gestopt was. Veel druk naar voren en het was wederom Bas Beherens die scoorde en zo zijn hattrick maakte: 3-0. Hierna ging het snel: Joep van Apeldoorn (2x), Noah Brommer, Bram Neuteboom brachten de eindstand op 7-1.

Omdat de wedstrijd Twello – VSW in 0-0 eindigde gaat sv HattoHeim verder in de bekercompetitie.

Zaterdag 25 september begint de competitie met een uitwedstrijd in en tegen Oene.