2e Hansje ‘In de synagoge’ stopt

Op Facebook maakt Maja de Zwaan, eigenaar van 2e Hansje ‘in de Synagoge’ bekend dat zij met ingang van 31 december stopt met de winkel. Zij geeft aan dat ze dit met pijn in haar hart doet, maar dat ze ook super nieuwsgierig is naar wat er gaat komen, een nieuwe fase.

Op Facebook schrijft Maja verder: “Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen 10 jaar. We hebben er met z’n allen een succes van gemaakt. Alle dames die afstand deden van geweldig mooie items uit hun garderobe en natuurlijk de dames die bij 2e Hansje kwamen “schat zoeken”, soms wekelijks bij mij binnenvielen en helemaal happy waren als ze weer wat moois gescoord hadden.”

Wat gaat gebeuren met 2e Hansje?
“De Synagoge gaat een andere bestemming krijgen, maar wat gaat er gebeuren met de winkel 2e Hansje? Een veelgestelde vraag, vooral van de vele vaste klanten, en eerlijk gezegd, ik weet het niet. Ik weet wel dat ik het erg fijn zou vinden als 2e Hansje zou worden overgenomen en zou worden voortgezet op een andere locatie in Hattem.”

Maja zou het fijn vinden als 2e Hansje verder kan gaan. Zij nodigt geïnteresseerden uit om hierover contact met haar op te nemen. Dat kan telefonisch via 06-51747370.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in