Less is More Band bij Theeschenkerij Oldeniel

Bij Theeschenkerij Oldeniel, aan de Hattemse kant van ’t Kleine Veer, verzorgt de Less is More Band op zondag 29 augustus een optreden.

De Less is More Band bestaat uit vader en moeder die elkaar op het conservatorium hebben ontmoet. Samen hebben ze hun muzikaliteit doorgegeven aan hun vier kinderen.

Met hun blaasinstrumenten zoals sousafoon, trombone en cornet trekken ze de wereld door. “Ons doel is om door middel van muziek en een vleugje theater een glimlach op het gezicht van het publiek te brengen.”

“Niet alleen aansprekende en bekende muziek, maar ook een laagje entertainment”

Smakelijke cocktail
Het entertainment van de Less is More Band kun je omschrijven als een originele en een mooie manier van muziek maken. Hun muziek is een smakelijke cocktail van bekende klassieke thema’s en bekende popsongs en evergreens. Heb je als publiek de bekende klassieker herkend dan word je opeens meegenomen in de klanken van een ander thema. Dit wordt afgewisseld door spetterende en energieke solo’s. Hierbij maken de muzikanten van de band gebruik van de omgeving, zodat je uit alle hoeken meegenomen wordt in de muziek. Het pakt je en, soms met een traantje van ontroering, het is genieten van elk optreden van de Less is More Band.

Waar en wanneer?
Theeschenkerij Oldeniel vind je bij ’t Kleine Veer aan de Hattemse kant van de IJssel. Het optreden op 29 augustus begint om 14.30 uur en komen luisteren kost niets.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in